::KAWAN2 KITA::

November 18, 2009

::MANDOM::

Bukan Londom..
Bukan Bondom..
Bukan jugak Kondom...
Tapi mandommm..
Aku sendiri tatau apa makna MANDOM..
Tapi apa yang tau, dia berkaitan dengan moody...
Dengan cuaca hari ni yang seharian tak nampak batang idung matahari..
mendung... kelam... sejuk.. dingin...
Macam tu lah rasa mood aku skang ni..
Mengantuk tu jangan cakap laaa...
Nates ni dari pagi tadi duk tekannnn tekannn kelopak mata aku ni suh lelapppp...
memang terlelap juaaa.. TAPIIIIIIIIIIII!!!
hanya semenet dua sajooo...
Sebab nanti kantoi dengan student final year yang tak henti² duk kluar masuk lab aku nak pinjam itu lah.. nak pinjam ini lah.. nak pakai alat tu lah.. alat ni lah.. nak itu.. nak ini.. penumbok nak??
haihhh.. penin + penat + nantok + LAPAAAAAAAAAA!!!!!
hahghhh!! itu yang BETUL.. L . A . P . A . R!!!!!!
ape aku nak makan petang ni.. bersamaan dgn dinner malam ni...
beg duit pon dah makin kempiss... gaji senin depan.. huhuhuh!!

Ini lah entry meraban seorang pekerja yang MALAS...
Nak main kebun kebun dah kena block... nak main masak masak pon tak bleh masuk.. kena block jugak.. nak tgk ikan.. mmg tak dapek laa.. sokmo dah kena block.. memang mampos abis sume ikan2 aku tu.. kelaparan... kesiann.. malam ni balik umah.. nak amik buat ikan pekasam... aci tak?? kekekekkeke...

Ok dah laaaa!!
janji ada entry.. nanang aku pon dh bergerak banyak dah.. hehhehe...
paling syok aku tgk keywords yang masuk setiap hari.. kekkeke.. macam² ada!!!
macam² yang dorang keywords kan sampai ke blog aku.. nanti kalo ade keywords yang paling lawak antarbangsa, aku show off kat korang ehh...
ok lah.. mau siap2 mau balik rumah.. nak berebut lappy dgn en hubby!! kekekkeke..
daaaaaa!!
|
|
|

No comments:

::K.A.M.I::