::KAWAN2 KITA::

JAMU SUSUK DARA IN DA HOUSE!!

September 27, 2007

Simple je kan..

hehhehehhehhe...
inilah hidup aku..
penuh dgn kesimplelan...
aku tak suka merenyah renyah...
sakit jiwa..
segala benda mak nenek aku punya suma beser2 je...
takde la aku nak pandang brand sangat...
asalkan benda yang aku nak cantik pada pandangan mata aku udah!
--------------------------------------------------------
FINGER NOTE! bla.. blaa.. blaa...

mencik aku!!

nak menyumpah bulan2 pose ni tak baik plak...
tp aku mmg tensyen giler!!!
ape kes la bos aku ni...
ade takde ati perut lansung laa!!
tak kesian ke org2 yg nak balik jauh...
aku ni dah ler coti raya sari lagi nak raya baru aku balik umh...
mlm raya baru sampai...
tup tup raya keempat bos dah suh dtg keje...
padahal b ukan ade ape pon...
sape nak pakai makmal..
org sume cuti...
BODO PIANG!!!
--------------------------------------------------------
finger note! camtu je ke luahan aku... kekekkeke...

September 14, 2007

Puasa..

Tahun ke 3 aku berpuasa sebagai isteri...
pukul 4.30 aku dah celik mata...
siapkan makan sahur...
berkobar² aku bangun pagi nak masak...
mlm dah siap plan esok nak masak ape...
bile dah siap masak, buat air, hidang..
kejutkan my asben...
bersahurlah kami berdua...
ala kadar..
tp yg tension...
asben aku mkn tak banyak!!
asek² aku je yg kena abiskan sume makanan!!
uuuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

----------------------------------------
finger note! SOK IBU GEMUK.. AYG JGN MARAH TAU!!

HAPPY BIRTHDAY SAYANG!!


free myspace background



semalam sepatut nya besday dina...
tp ibu lambat update blog...
sori yer sayang...
last sunday aku buat small party..
just for anak² jiran erea umah aku..
saje aku seronok nak bagi budak² makan...
lagipon, anak dara aku tu famous kat situ...
sume budak² tahu nama dia...
asal lalu je, "dinaaaaa..."
(hehhehehhehe... tgk la ibu nyer pon...)
basikal tu, adiah dari papa...
tak pandai lagi nak kayuh..
dok tegak je atas basikal tu...
hehehehehheh... sian dia...

----------------------------------------
finger note! SEMOGA DINA JADI ANAK YANG SOLEHAH...

September 10, 2007

Untuk tatapan....

Sebelum tersebut kesah ape2...
aku nak tempek gambar anak anak aku
khas untuk tatapan sesape yg menjenguk rumah aku ni...

check it out!


ini anak dara kesayangan hamba...
anak ku yang sulung...
nama dia NURDINA BATRISYIA...
umo 2 tahun...



ini bujang aku...
anak aku nombot 2!
nama dia MUHAMAD SHAH DARWISH..
umo.. 9 bulan (september)

Nombot 3 tunggu 2010!

kekekkekekkeke...

Not Yet For Display!

Ape tujuan nyer sebenar nye?
Takde alasan pon...
Takut nanti terkubur camtu je...
Maklumlah...
Insan macam aku ni.. org kata mcm hangat-hangat taik ayam...
masin masin taik idung...
eeee... yek!!!

kekkekekekeke....

::K.A.M.I::